Hétvégi ház felújítása

Nagyon izgalmas időszakon vagyok túl, és szeretném veletek megosztani a legújabb projektünket! 2021-ben egy csodálatos Duna parti hétvégi ház felújításán dolgoztunk, és hihetetlenül büszkék vagyunk az elért eredményekre.
?✨

A ház mindössze 20 négyzetméteres alapterülettel rendelkezett, régi és elavult konyhával. Az épület maga is idővel megviselté vált. Azonban mi nem hagytuk annyiban, és álmaink háza lett, melynek eredményeképpen az erkélybeépítéssel együtt az alsó, felső szint összesen 33m2-re bővült!

Mi lett belőle? Először is, a régi konyhát egy modern fürdőszobává alakítottuk át, ahol most minden kényelmet megtalál a tulajdonos és a vendégek. Emellett a lépcső alá egy minikonyhát terveztünk, ami praktikussá és multifunkcionálissá teszi ezt a helyet.

Lakásfelújítás - Hétvégi ház felújítása

De nem csak a belső terekre fektettük a hangsúlyt! A kinti területek élhetőségére is nagy figyelmet fordítottunk. A melléképület tetejét  egy kocsibeállóval bővítettük, hogy az autók biztonságosan elférjenek. A kert pedig egy gyönyörű nyári konyhával gazdagodott, ahol családi és baráti összejöveteleket tarthatunk.

Ez a projekt kihívásokkal teli volt, de minden egyes nehézségért megérte, amikor végül láttuk, hogy mivé válik ez a gyönyörű hétvégi ház. Köszönjük a csapatunk szorgalmát és a támogatást a projekt során!

Ha bármilyen kérdésed van a felújításról vagy további részletekre lennél kíváncsi, ne habozz megkérdezni! ?️? #Lakásfelújítás #DunaPart #Projekt2021 #ÁlomOtthon #FelújításMesteriMódon

Eperjessy-Interior lakberendezés, lakásfelújítás
További kérdése lenne?

Vegye fel velem a kapcsolatot elérhetőségeim valamelyikén

Referenciáim