Eperjessy Szilvia Interior

Rólam

Egész véletlenül indultam el ezen a pályán, bár már gyermekkoromban szerettem alkotni, akkor minden vágyam az volt, hogy kirakatrendező legyek. Ez sajnos nem vált valóra, de egy 2013-ban létrejött sikeres kerttervezés és egy lakásfelújítás ösztönzött arra, hogy elvégezzek egy lakberendező iskolát, így 2014-ben kitűnő eredménnyel zártam a tanulmányimat.

Azóta felkértek már tervrajzok készítésére, lakás áttervezésére, felújításokra, home staging-re, tanácsadásra. 

Belépve egy felújításra szoruló lakásba, képes vagyok meglátni talán mondhatni a legjobbat amit ki lehet hozni az ingatlanból, vagy ha tanácstalan a berendezést, a színeket illetően, tudok ezekben tanácsot adni. Vannak felújítást végző brigádok akikkel nagyon szívesen dolgozom együtt és akiknek a munkájukat csak ajánlani tudom, akár levezényelve az egész felújítást.

Egy lakás felújításánál fontosnak tartom a praktikus terek kialakítását és arra törekszem, hogy az adott ingatlan felújítását követően, a tulajdonos, a családtagok élhető tereket kapjanak, ahol nemcsak jól érzik magukat, de helyet találjanak a mindennapi dolgaiknak amik az életük részét képezik.

Miután mindig törekszem a tökéletességre, így egy lakásfelújítás alkalmával feladatomnak érzem, hogy odafigyelve az apró részletekre is mindent én szerezzek be. Ehhez persze megvannak a megfelelő beszerzési forrásaim.

Amennyiben felújítás előtt áll és bizonytalan a részleteket illetően, vagy csak a tanácsomat szeretné kikérni, vagy ha bútorra, világításra, szakemberekre lenne szüksége, keressen bizalommal. 

Személyesen az irodámban tudunk találkozni, előzetes egyeztetés útján, ami a Városligetnél található (természetesen itt megtekintheti az egyik munkámat), átbeszélhetjük az igényeit, majd egy helyszíni találkozás alkalmával tudunk továbbhaladni.

Tervezés

Alaprajzok, tervrajzok, berendezett bútorterv, elektromos terv, bontási - építési terv készítése.

01

Teljeskörű lakásfelújítás

Szakemberek segítségével teljes lakásfelújítás levezénylése.

02

Lakberendezői tanácsadás

Segítséget nyújtok anyagok, tapéták, falszínek, bútorok választásánál vagy azok elhelyezését illetően.

03

Lakberendezés

Igény szerint ingatlan vagy csak egy helység berendezésének kivitelezése.

04

Home Staging

Ingatlan felkészítése, hogy némi ráfordítással több pénzért tudja eladni vagy kiadni.

05