Munkáim

Tanácsadástól a kivitelezésig

Belépve egy felújításra szoruló lakásba, képes vagyok meglátni talán mondhatni a legjobbat amit ki lehet hozni az ingatlanból, vagy ha tanácstalan a berendezést, a színeket illetően, tudok ezekben tanácsot adni. Vannak felújítást végző brigádok akikkel nagyon szívesen dolgozom együtt és akiknek a munkájukat csak ajánlani tudom, akár levezényelve az egész felújítást.

  • Teljeskörű lakásfelújítás
  • Tervezés
  • Lakberendezői tanácsadás
  • Lakberendezés
  • Home Staging
Teljes felújítás és átalakítás

9.kerületi lakás - felújítás - Liliom u.

Egy IX.kerületi 32 m2-es  a Gellért hegyre panorámás kislakás felújítására és berendezésére kértek fel. A felújítást 2023.februárban kezdtük el. 

Egyenlőre terveket és fotókat lehet látni arról, milyen volt. Amint az ingatlan elkészül, a fotók feltöltésre kerülnek.

Az ingatlan kis mérete miatt, nagy a kihívás, hogy minden elférjen benne, ne legyen túlzsúfolva, de ugyanakkor élhető tere legyen.

Teljes felújítás és átalakítás

9.kerületi lakás - felújítás elkészülte - Liliom u.

6 hónap után……

Bizonyos módosítások jóváhagyásának engedélyeztetése sok időt vett igénybe, így a munkálatok lelassultak és kb. 6 hónap elteltével tudtuk befejezni a felújítási munkálatokat. Időközben elkészült és a helyére került az asztalos által elkészített konyha, majd ezzel egyidőben bekerültek a tulajdonos kívánságára kiválasztott bútorok is. 

Home staging

Az elkészült 9.kerületi lakás - Liliom u. - HOME STAGING

 …..és majd következett egy kis Home Staging. Kevés ráfordítással növelhető az ingatlan értéke, sokkal otthonosabb képet mutat és nem telik sok időbe, hogy új tulajdonosa vagy bérlője rátaláljon álmai otthonára. 

Íme a fotók…..

lakásfelújítás

40 m2-es lakás Városliget

Az alábbi ingatlan egy 40 m2-es lakás a Városliget szívében. Teljes felújítás és berendezés történt 3 hónap alatt. Az ingatlan idén februárban készült el.

A dohányzóasztal, a kis íróasztal (amely egy varrógép asztalka volt), a tv-s szekrényke, a régi Chierowski fotelek mind régi felújított darabok.
Láthatóan a modern és a régi bútorok jól megférnek egymás mellett.

Nagypolgári lakás - belváros

Home Staging

Ez egy belvárosi, nagypolgári lakás ahol Home Staging munkálatot végeztem. Ebben  az ingatlanban 2018-ban átalakítási és felújítási munkálatokat vezényeltem le.

Idén felkértek rá, hogy készítsem fel kiadásra az ingatlant. Kevés bútor volt a lakásban, ezt pótolni kellett illetve egyéb dekorációkat, kiegészítőket vásároltam a lakásba. Külön kérés volt, hogy képek ne kerüljenek a falra.

Áttervezés - Lakberendezés

Dunaparti hétvégi házikó

 Az 50 évvel ezelőtt épült házikóhoz ragaszkodtak a tulajdonosok, aminek alapterülete a két szintet összeadva mindössze 30 m2, mely a fenti erkély beépítésével bővült és így lett 33 m2. Ezzel azt nyertük, hogy a fenti szintre belehetett tervezni egy 1,60 széles franciaágyat, mely a tulajdonos házaspár nyugodt, kényelmes pihenését szolgálja, megtartva egy francia erkélyt, melyre egy üvegkorlát elhelyezésével csodálatos panoráma tárul eléjük a kis Dunára, akár az ágyból kitekintve.
Egy régi melléképület újragondolásának eredményeképpen, mely régen egy fürdőszobából és egy szobából állt, egy elől nyitott, de  fedett nyári konyha lett belőle, amely alkalmas  vendégek fogadására és egy kellemes társasági együttlétre. A nyitott oldalakra áttetsző ponyva lett elhelyezve, illetve az oldalsó falon egy infra fűtőpanel, így hűvös őszi estéken is kellemes ott tartózkodást biztosít.
A kert egy kertész segítségével frissítésre került, így ez a Dunaparti házikó egy igazi feltöltődésre alkalmas mesebéli házikó lett, ahol a tulajdonosok örömmel töltik itt a nyári szabadidejüket.

Áttervezés - Lakberendezés

Budai újépítésű lakás

Ez egy Budai újépítésű 6 lakásos társasházban lévő 80 m2-es lakás, ahol az építkezés kezdetétől részt vettem a munkálatokban. Az eredeti tervektől eltértünk és a tulajdonos igényeihez igazodva az ingatlan áttervezésére is sor került, majd a legvégén a lakás berendezése is megtörtént.

Teljes felújítás és átalakítás

Városliget melletti lakásfelújítás

Egy Városligethez közeli 69 m2-es ingatlan teljes felújítására és átalakítására került sor, évekkel ezelőtt.
Az ingatlan mellett lévő 7 m2-es helységet sikerült megszerezni és hozzácsatolni a lakáshoz, így a gyerekszoba kíbővítésre került. Bár szintkülömbség van a két helység között, a 7 m2-es hálófülkébe lépcsőn lehet feljutni.
A hálószobában lévő galéria alá egy gardrób került, a korlátot pedig felváltotta egy könyvespolc.
Miután a lakás magasföldszinten található, így  cél volt a világos burkolat, bútorok, színek alkalmazása.

Laksáfelújítás

Nádor utca - Budapest

A Belvárosban található, Hild József nevéhez fűződő, az 1800- as években Tigris szálló néven működő klasszicista épületben található egy 140 m2 es lakás melynek 4 éve a felújítására kértek fel.
Miután műemlékvédelem alatt áll az épület, így minden egyes módosítás engedélyköteles volt. A konyhában lévő régi Zsolnay csempét meg kellett tartani, így ennek újra rakása elég nagy odafigyelést igényelt.
Régi csillárok, kilincsek is felújításra kerültek így most már igazi pompájukban ékesítik a lakást.

Áttervezés

XI.ker. újépítésű lakás tervei

2018.-ban kezdődő 6 lakásos társasház egyik lakásának tervei elkészítésére kértek fel.

A lakástervei a tulajdonos elképzelése alapján  újra lettek gondolva és áttervezve. 

Újratervezés

Jászberény 57 m2

Egy felújításra szorult családi ház került megvételre 2020-ban. A ház Jászberényben található egy csöndes utcában, melynek alapterülete 57 m2-es. A házhoz tartozik egy 15 m2-es terasz is. Ennek a háznak az újratervezésére kértek fel és kérésre készült el az

-alaprajz
-bontási terv
-építési terv
-bútor terv

Az elkészült tervek alapján, megvalósult az átalakítás, mely tavaly nyárra vált valóra és azóta is nyugodt otthona a tulajdonosnak.

tervezés

Práter utca

A tervek egy 8.ker Práter u.-i  újépítésű házban található 48 m2-es ingatlanra készültek.

Berendezési-és átalakítási terv

Budapest, Sasadi út

Az alábbi berendezési tervek egy a XI.-ker.-ben található ingatlanra kérték, mielőtt a terv megrendelője megvásárolta volna az eladásra kínált 85 m2-es házat, hogy lássa milyen lehetőségei vannak.

A konyha megfelelő elrendezése kérdés volt, így átnézve a lehetőségeket kétféle lehetőség maradt.

berendezési terv

Krisztina körút

Egy idős házaspár találta meg itthon álmai otthonát, miután külföldről hazaköltöztek.

Ezt a Budai 65 m2-es lakást találták maguknak, ahol a konyha, nappali és a hálószoba újratervezésére kértek fel.

tervezés

Péterfy Sándor u.

Egy 7 kerületi földszinti, udvari lakás áttervezésére kértek fel, erre készült 1-2 változat.

Ezek alapján a nagyobbik fürdőszoba tervet fogadták el,  a lakás kiadásra készült az elkészített tervek alapján. 

felújítás/berendezés

Zuglói kislakás

Átalakítás nem történt csak a tulajdonosok igényének megfelelően felújításra és berendezésre került sor.

átalakítás

Akácfa út

A hagyományos elrendezésű lakásból kialakításra került a tervek alapján két különálló hálószoba, középen egy amerikai konyhás nappalival.

tervezés

Belváros, Semmelweis u.

Belváros, Semmelweis u. ahol egy 144 m2-es lakásból 4 db appartmant kellett tervezni a tulajdonos kérésére.

Mindegyikben a galérián hálószoba, alul pedig egy kisebb fürdő, konyha és nappali, mini előszobával.